Există o poveste în spatele

FIEC─éRUI VIS
ÎMPLINIT

Există o poveste în spatele

FIEC─éRUI VIS
ÎMPLINIT

C├ónd porne╚Öti ├«ntr-o c─âl─âtorie nu ╚Ötii niciodat─â la ce s─â te a╚Ötep╚Ťi, ce g─âse╚Öti acolo, pe cine ├«nt├ólne╚Öti, ╚Ötii doar c─â r─âm├ói cu un bagaj de cuno╚Ötin╚Ťe ╚Öi cu o experien╚Ť─â mai bogat─â.

„C─âl─âtoria mea ├«n lumea berii a ├«nceput cu o vacan╚Ť─â oarecare ├«n Belgia. ├Änt├ómpl─âtor, am ajuns s─â vizitez mai multe m─ân─âstiri trapiste, unde arta milenar─â de a face bere este o religie ├«n sine. De at├ót a fost nevoie pentru a aprinde dorin╚Ťa de a face bere, bere bun─â!

Ajuns acas─â, am ├«nceput aventura ├«n brasarea berii. M-am documentat, am fost la cursuri de specializare, m-am jucat cu re╚Ťetele, am testat ├«n primii patru ani c├óteva zeci de re╚Ťete, c├ó╚Ötig├ónd astfel mult─â experien╚Ť─â. Dup─â lungile degust─âri, prietenii m-au ├«ncurajat s─â deschid o micro-ber─ârie artizanal─â.

Anumite ├«mprejur─âri m-au adus aici, ├«n Rom├ónia, iar dorin╚Ťa de a face bere bun─â m-a urmat. Dar cine nu ╚Ötie c─â rom├óncele sunt ni╚Öte cuceritoare?! Am ├«nceput o nou─â c─âl─âtorie ├«n Sibiu, al─âturi de Oana, actuala mea so╚Ťie. Mi-am ├«mplinit visul de a deschide o fabric─â de bere artizanal─â: NEMBEER, ├«ndr─âgostit─â de Transilvania ╚Öi n─âscut─â din pasiune!

Sper ca Nembeer s─â v─â motiveze s─â ├«ncepe╚Ťi o c─âl─âtorie care s─â conduc─â la ├«ndeplinirea propriilor vise.”

Ne găsești și pe